Un weekend plin

Pentru echipa Skirt Bike Brașov urmează un weekend plin, petrecut… pe bicicletă!

Image
Mai sunt 20 de zile până la prima ediție Skirt Bike Brașov și încercăm să participăm la toate evenimentele frumoase ce au loc la noi în oraș. Vă ținem la curent activitățile, sperând că ne vom intersecta și vom avea ocazia să ne cunoaștem .
Sâmbătă dimineață, de la 9.30, ne alăturăm băieților de la Brașovul Pedalează la evenimentul „Brașovul pedalează alături de Casiopeea împotriva cancerului la sân”. Evenimentul  are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea protezelor mamare pe care femeile bolnave de cancer la sân le necesită. Este organizat de Casiopeea împreună cu Primăƒria Brașov, Alianța Franceză Brașov, Asociația Glasul Prieteniei și Asociația Brașovul Pedalează .
Echipa Skirt Bike Brașov nu poate lipsi de la acest eveniment, pentru că admiră inițiativa și se bucură că poate da o mână de ajutor. În plus, este o activitate pe gustul nostru: un scurt traseu de pedalat prin locurile preferate (zona istorică a orașului), alături de oameni faini cu inima mare.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici :  www.facebook.com/events/532466863461004 sau aici www.brasovulpedaleaza.ro/brasovul-pedaleaza-impotriva-cancerului-la-san

După o dimineață petrecută pe biță (sâmbătă), duminică ne relaxăm la Schimb de Haine, în Ceai et caetera.
Profităm de ocazie ca să ne punem la punct ținutele [chic] pentru Skirt Bike Brașov #1.  Așa că ai timp până duminică să cotrobăi prin dulap după 5-10 piese vestimentare/accesorii, pe care să le aduci duminică  în ceainărie. Dacă totuși nu te poți hotărî în privința unor hăinuțe la care să renunți, vino pregătită să negociezi un preț pentru ceea ce vei găsi pe placul tău .
Schimbul de haine este o activitate pe placul fetelor și, în plus, o mână de ajutor dată uneia dintre organizațiile:  Hospice Casa Speranței, Diaconia, Atelier Săcelean și Edu For All, pentru că o parte din taxa de participare va fi direcționată către ele.
Nu mai sta pe gânduri: înscrie-te la Schimb de Haine, alege ținutele pe care nu le mai porți pentru ca altcineva să se bucure de ele și pregătește-te pentru o după-amiază de duminică chic 
P.S. Echipa Skirt Bike Brașov va fi acolo, să pândească și să admire biciclistele chic 

Mai multe detalii despre eveniment:  www.facebook.com/events/188028808017344

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s