ăCSesăraiz

_DSC2828

ăCSesăraiz înseamnă:
Culoare. Fantezie. Vară. Artă. Lumină. Zâmbet. Creativitate. Nostalgie. Imaginaţie. Prietenie. Parfum. Entuziasm. Nisip. Nuanţe. Fotografie. Idei. Frenezie. Libertate. Cutie de bijuterii. Decor. Scoici. Schimbare. Ceai. Curcubeu. Soare. Fericire. Plimbare. Abstract. Pasiune. Vise. Cafea cu lapte. Evoluţie. Cântec. Iluzie. Ispită. Boem. Hârtie colorată. Puzzle. Perseverenţă. Creioanecerate. Dimineţi. Pictură. Stil. Căldură. Profunzime.

_DSC2839  _DSC2855  _DSC2847

Ne-am început activitatea în martie 2012, cu dorinţa de a meşteri accesorii ce nu se încadrau în categoria celor copy-paste din magazinele de profil. Am vrut altceva, am vrut accesorii făcute de mână, în România, şi mai cu seamă, am vrut să colorăm în nuanţe calde ţinutele celor din jur.

ăCSesăraiz îmbină materiale şi tehnici dintre cele mai diverse, de la papioane cu buline la cercei ochelari din quilling, de la broşe pictate cu pisici la acadele din fimo, toate pline de fantezie.

_DSC2897  _DSC2885  _DSC2878

Ne găsiţi la orice oră din zi sau noapte aici: https://www.facebook.com/aCSesaraiz, unde puteţi face cunoştinţă cu pagina noastră curcubeu, cât şi cu detalii tehnice despre cum puteţi intra în posesia accesoriilor ce vă fac cu ochiul.

             _DSC2908  _DSC2905

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s