Amme Handmade

_MG_8079

Handemade pentru mine insemna sa ma gandesc la cei dragi. Bunicul meu a fost pictor, grafician si fotograf si  mereu imi spunea mie si surorii mele ca atunci cand creem ceva sa ne gandim in primul rand la cineva drag si sa-l daruim din inima. De mica imi placea sa ma asez la masa de lucru a bunicului meu si sa pictez, colorez, sa fac mici tabloase si felicitari pictate manual sau cu flori presate sau folosind tehnica metaloplastiei. Bunica mea, o frumoasa sasoaica din Sanpetru ii placea sa croseteze, sa faca fete de perne brodate manual, sa creeze bijuterii, sa gateasca delicatese cu specific sasesc. Cand eram mici, bunica ne facea haine si accesorii crosetate si  brodate de ea pentru mine si sora mea, ii placea sa facem impreuna bijuterii, sa facem turta dulce si tot ea ne invata cum sa impachetam micile atentii create de noi. Tatal meu dobandind talentul de la bunicul meu picta si sculpta si el la randul lui, iar sora mea picteaza si in prezent.

Asadar pasiunea mea pentru handmade vine din copilarie. Timp de 6 ani nu am mai pictat. Am reluat vechea mea pasiune acum 5 ani cand am inceput sa lucrez ca terapeut prin joc la sectia de oncologie si diabet zaharat a spitalului de copii. Aici am inceput sa pictez, sa desenez alaturi de copii, sa decoram sectia cu diverse materiale, sa creez mici accesorii ca apoi sa fie date ca premii copiilor, organizez chiar ateliere de creatie cu copii internati in aceasta sectie.

    _DSC2935   _DSC2944

           _DSC2934   image (4)

Am inceput din nou sa pictez pe panza, sa pictez felicitari si mici tabloase, sa creez accesorii din diverse materiale( brose,cercei, inele ). Marea majoritate a creatilor le-am daruit, apoi prietena mea mi-a spuns ca as putea incerca sa le vand la ea la cabana. Am avut succes si asta m-a facut sa continui pe drumul acesta. In timp am participat chiar si la evenimente de profil si mi-am dat seama ca trebuie sa-mi gasesc stilul si materialele potrivite, care sa ma reprezinte.Materialele care le folosesc sunt fetru, diverse materiale din stofa, lemn,carton de hartie, panza. Accesorile sunt vesele, colorate si aduc in viata celor care le poarta veselie si poate chiar un strop de poveste.

Imi place sa petrec mult timp prin paduri si dealuri culegand flori si fructe de padure, sa ma plimb cu bicicleta, ma bucura diminetiile proaspete, florile, padurea.

Email:       forest_whispers@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Amme/440610519340872

Site web:   http://pinterest.com/ammeart/

                 http://www.flickr.com/photos/ameforestlady/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s