Pasul Schiorilor – o pensiune bike & ski friendly

slide2Într-un orășel mic de munte, la poalele munților Bucegi, se află pensiunea Pasul Schiorilor, o pensiune nou construită de familia Sasu, creată din pasiune pentru drumeții, biciclete și schi. Un sejur petrecut aici îți va da șansa descoperirii zonei pe biciclete din
primăvară până-n toamnă, dar și o perspectivă de la înălțime, pe timp de iarnă, pe pârtiile de schi din împrejurimi – Sorica și Cazacu (noua pârtie din Azuga).

Pasul Schiorilor este o pensiune bike&ski friendly, inspirându-se din servicile pensiunilor de la poalele Alpilor, întrucât pe lângă o cazare confortabilă și masă sănătoasă,
familia Sasu va avea grijă ca turiștii care le calcă pragul, să se bucure de următoarele facilități:
• saună, masaj și relaxare
• la cerere – un ghid montan pentru excursii cu bicicleta
• hărți cu traseele din împrejurimi, care pot fi parcurse cu bicicleta
• posibilitatea de a închiria biciclete și schiuri
• lecții de schi pentru copii și începători, sub stricta supraveghere și îndrumare a oamenilor
atestați
• locuri de parcare atât pentru autoturisme, cât și pentru biciclete.
• alte facilități: măsuri de prim ajutor în caz de accidentare, discount la cazare pentru oaspeții care participă la concursurile MTB din zonă, ca de exemplu – Surmont MTB Challenge 2013.
Când vine vorba de mâncare, gazdele pensiunii își răsfață turiștii cu preparate proaspete, făcute în casă, atât din bucătăria tradițional românească, cât și din bucătăria italiană. Țînând cont că majoritatea bicicliștilor pleacă în ture de dimineață, micul dejun pregătit poate fi servit mai devreme, în funcție de dorința și programul acestora. Doamna Cristina are grijă ca turiștii să fie hrăniți și hidratați sănătos, pentru a porni cu energie la
drum, prima masă a zilei conținând printre altele – fructe, cereale integrale, musli, miere și suc natural.
Pe viitor, pensiunea vizează îmbunătățirea serviciilor oferite bicicliștilor, prin crearea unui spațiu mai mare pentru parcarea bicicletelor, amenajarea unui uscător pentru haine și echipamente, cât și a unui service pentru biciclete, având ca scop încurajarea ciclismului în
zonă.
Copiii se pot bucura și ei de pensiunea Pasul Schiorilor, întrucât gazdele organizează tabere speciale pentru aceștia. Dacă vrei să-ți trimiți copilul în vacanță, iată câteva idei:
• Tabăra de aventură– Happy Adventure Camps I se desfăsoară în perioada 22-27 Iunie și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.
Activități: tresure hunt, noțiuni de supraviețuire în natură, drumeții adaptate vârstei lor, orientare în mediul montan, ecologie, Aventura Parc, ateliere de handcraft, atelier de cooking, jocuri și concursuri, seri tematice: karaoke, seara talentelor, foc de tabară, petrecere de final.
• Tabăra de aventură și inițiere– Happy Adventure Camps I se desfăsoară în perioada 29 Iulie -03 August și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 15 ani.
Activități: tiroliana, tir cu arcul, tresure hunt, noțiuni de supraviețuire în natură, rapel, escaladă, drumeții (Sorica, Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman), vizitare de peșteri, orientare turistică, cum se monteaza un cort ecologie, ateliere de handcraft (desen, quilling, tehnica
șervețelului, confecționare bijuterii etc), atelier de cooking, jocuri și concursuri, paintball, fotbal, volei, badminton, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, foc de tabără, petrecere de final.
• Tabăra de vară – Happy Summer Camp se desfăsoară în perioada 11-17 August și se adresează copiilor mai puțin “aventuroși”, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani.
Activități: drumeții, vizită și activități la fermă, trasee montane ușoare, atelier de cooking, ateliere de handcraft, echitație, jocuri și concursuri, modelaj în marțipan și ciocolată, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, atelier de chitară, foc de tabără, petrecere de final.
Mai multe detalii pe www.pasulschiorilor.ro.

 

voucher_fata
Pentru toate fetele participante la prima editie SkirtBike Brasov, Pensiunea Pasul Schiorilor va dărui câte un voucher cu discount de 20%, iar cele mai norocoase pot câștiga un sejur de weekend pentru două persoane cu un discount de 100%.

Vă așteptăm pe 2 iunie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s