Spa d’Or, un spa-wonderland în inima Brașovului

 

photo(3)Spa D´Or s-a născut pentru adulți boemi, sofisticațiși hedoniști, care își doresc o experiență spa diferită, sub semnul preciziei, perfecțiunii și personalizării. Oferim servicii impecabile executate de profesioniști cu pasiune pentru excelență, menite să creeze o stare de confort ce persistă, ca un parfum bun, multe ore după ce ați plecat de la noi.

Nouă  la Spa d’Or ne  plac lucrurile frumoase prin simplitatea lor : cafeaua de dimineaţă, cărţi citite pe terase însorite, un job care să îţi placă aşa de mult încât să pară hobby, masajele lungi care lasă pielea înmiresmată, bicicletele urbane cu flori in coş, care te duc şi la masaj şi la cafea…  De aceea susținem prima ediție Skirt Bike Brasov și premiem biciclistele chic.

Premiile oferite de Spa d’Or :

MASAJ ABHYANGA LA 4 MAINI

Acest masaj sofisticat este făcut de doi terapeuți foarte pregătiți, lucrând în perfectă armonie. Mișcări simultane și sincronizate duc la un înalt nivel de relaxare; cu o combinație de mișcări de rulare și întinderi ale musculaturii, această experiență distrage mintea, rezultatul fiind o stare de bine profundă.

 RITUAL RITZ

Începeți cu șampanie sau băutura noastră semnătură, dacă viciile voastre nu includ alcool! De experimentat solo sau in glorioasa companie, acest ritual poarta pecetea unui decadentism elegant, ritz-esque: include un ritual pentru mâini și picioare menit să catifeleze și să parfumeze, urmat de un masaj despre care nici nu vrem să vă mai spunem ceva! În plus, vă puteți alege aroma franțuzeasca în care vreți să vă învăluiți. Sssht!..

TRATAMENT FACIAL BUDDHA BAR

Un boost de energie pentru un ten care are nevoie de strălucire. Perfect înaintea unui eveniment sau pur și simplu pentru a menține rezultatele îngrijirii faciale temeinice, acest facial cu extract de trandafiri și citrice aduce un aport de vitamine și lasă pielea luminoasă în mod natural.

MASAJ INDIAN AL SCALPULUI

Acest masaj al scalpului creează o senzație de pierdere în greutate eliminând cu ajutorul unei metode unice și tradiționale energiile stagnante acumulate la nivelul capului. Poate fi adăugat la orice altă terapie ca metodă de relaxare esențială.

Ei, ce zici? Faci tot posibilul să alegi cea mai chic ținută pentru Skirt Bike Brașov ca să câștigi unul dintre premii?

 

 

 

Advertisements

One thought on “Spa d’Or, un spa-wonderland în inima Brașovului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s