24 FUN Brașov

217371_541504192573704_1527112202_n
24-FUN 
este o publicatie informativ-culturala saptamanala de tip city-guide. De fapt este imposibil sa nu fi auzit de ea, este lider pe piata media din Romania pe segmentul city-guide, avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii 5 ani in randul publicatiilor din domeniu. 24-Fun are distributie gratuita si selectiva in cele mai importante orase din Romania, printre care si Brasov.

O buna parte din renumele primei editii SkirtBike Brasov se datoreaza sprijinului pe care ni l-a oferit 24 FUN Brasov.
Multumim pentru aparitia afișului in editia 207, 15 – 31 mai si frumosul editorial scris de Alina Ariton, care te indeamna sa transformi o simplă plimbare cu bicicleta în ceva chic, cool si inedit.
Deasemenea ne-au fost de ajutor publicarea comunicatului oficial SkirtBike Brasov in mediul online si distribuirea afisului si a diverselor anunturi in legatura cu activitatea noastra pe pagina de facebook 24 FUN Brasov.
24 FUN Brașov a fost un partener de nadejde in indeplinirea misiunii de  încurajare a femeilor să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează în nici un fel activităţile de zi cu zi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s