Concluzii, premiere, gânduri și surprize

602412_563744640343163_108300602_n

Au trecut 2 săptămâni de la prima ediție SkirtBike Brașov și tot mai apar zâmbete instantanee pe chipul nostru când ne gândim la cât de frumoase au fost străzile Brașovului înțesate de bicicliste cochete, aranjate cu stil și imbrăcate cu cele mai colorate și deosebite ținute. Am fi vrut să le premiem pe toate în semn de mulțumire pentru curajul de a fi feminine sub un cer amenințător cu nori cenușii, dar premiile au fost limitate și astfel am creat 2 moduri de distribuție a acestora: tombola și concurs online.

993072_578944135483175_1125324197_nDacă la tombolă distribuția premiilor s-a făcut în funcție de norocul fiecărei participante, concursul online a fost un pic mai complicat. După multe voturi, share-uri, commenturi, reclamații și susțineri, am reușit să stabilim până la urmă clasamentul publicului. Au fost discuții plăcute și mai puțin plăcute, dar apreciem extrem de mult efortul fetelor care au muncit pentru voturi.

S-a pus problema că anumite fete care îndeplinesc caracteristicile unei bicicliste chic, nu au voturi pentru că nu sunt îndeajuns de populare, însă am încercat să compensăm acest lucru cu ponderea de 40% venită din partea juriului care s-a străduit să fie cât de obiectiv s-a putut fi.

Noi ne dorim să încheiem acest concurs într-o notă veselă și optimistă care să ne readucă 945481_563742770343350_1830798934_naminte de bucuria de a pedala și de prieteniile pe care le poate lega pasiunea de a merge pe bicicletă. Așadar ce avem noi în plan este ca luni, 17 iunie, ora 17:00, să facem o premiere combinată cu o plimbare pe bicicletă prin Șchei, o ședința foto pe cele mai drăguțe alei, o poveste la un ceai cu gheață la Ceai et caetera, în timp ce fetele de la Avon ne pun la curent cu tendințele de vară în materie de machiaj. În final am putea să ne exprimăm creativitatea prin realizarea unui colaj deosebit care va ajunge în cadrul proiectului de distribuție a artei prin intermediul bicicliștilor, denumit Paper Girl. Ce ziceți? Sună bine? 🙂

Câștigătoarele concursului online vor primi astăzi, 14 iunie, câte un mesaj prin care vor fi invitate la premiere, fără însă a le preciza locul pe care îl ocupă în clasament. Asta urmează să afle la ceremonia de premiere când vor primi desfășuratorul cu rezultatele din cadrul celor 2 clasamente provenite de la public, respectiv juriu. Deasemenea fetele din topul final vor fi anunțate și pe pagina de facebook.

Și n-am apucat să spunem că orice biciclistă poate veni cu noi să ne cunoaștem mai bine și să vorbim despre viitoarele ediții SkirtBike Brașov și orice are legătură cu mersul pe bicicletă. 🙂

Asta pentru că am fi vrut să nu se termine niciodată parada SkirtBike, momentul acela de celebrare al mersului pe bicicletă… Rămânem cu speranța că încet-încet, câte un pic, s-a sădit în fiecare dorința de a pedala mai des în oricare altă zi obișnuită. Asta pentru că o floare în coșul de la bicicletă, o străduță nou descoperită, o fustă asortată cu bicicleta, și multe alte lucruri simple, ne fac mai fericite.

8508_564312256953068_1360066456_n

Fotografiile sunt realizate de: Andrei Paul, Daniel-Mihai Ghinescu și Laurențiu Vasiliu.

Advertisements

One thought on “Concluzii, premiere, gânduri și surprize

  1. Pingback: “As vrea s-o pot purta tot timpul cu mine, oriunde as merge.” | skirtbike brasov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s