24-FUN Brasov, un partener de nadejde Skirt Bike Brasov

O bună parte din renumele primei ediții SkirtBike Brașov se datorează sprijinului pe care ni l-a oferit 24-FUN Brașov. 24-FUN Brașov a fost și este un partener de nădejde în îndeplinirea misiunii de  încurajare a femeilor să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează în niciun fel activităţile de zi cu zi.

Mulțumim Alina Ariton pentru susținere, pentru că ne ajuți să transformăm o simplă plimbare cu bicicleta în ceva chic, cool și inedit. Ne-au fost de ajutor publicarea poveștii SkirtBike Brașov în ghidul din ultima ediție și promovarea diverselor anunțuri în legătură cu activitatea noastră pe pagina de Facebook 24-FUN Brasov și pe grupul de Facebook adiacent. 🙂

24-FUN Brasov, un partener de nadejde Skirt Bike Brasov 2

24-FUN este o publicație informativ-culturală săptămânală de tip city-guide. De fapt este imposibil să nu fi auzit de ea, este lider pe piața media din România pe segmentul city-guide, având cea mai rapidă dezvoltare în ultimii 5 ani, în rândul publicațiilor din domeniu.

24-FUN Brasov, un partener de nadejde Skirt Bike Brasov 1

Comunitatea 24FUN.ro oferă o mulțime de instrumente ingenioase pentru o experiență web completă: meniul interactiv care te însoțește în timp ce navighezi pe portal, câmpul de căutare cu posibilități variate de căutare, pentru un rezultat cât mai apropiat de dorințele tale. Și-a câștigat notorietatea în rândul publicului prin acuratețea informațiilor furnizate, prin gama largă de opțiuni de petrecere a timpului liber oferită cititorilor, prin promovarea și susținerea evenimentelor culturale: ”Promovăm poveştile din spatele brandului, concerte, evenimente tematice, concursuri, conferinţe, cursuri de specializare, promoţii, noutăţi. Susţinem reclama sănătoasă pentru minte şi suflet.”

Sursa foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s