I`VELO si StudentOBike ofera 20 biciclete gratuite pentru parada

Vrei să vii la paradă, dar nu ai bicicletă? Nicio problemă. Îți aducem acum informația mult așteptată de câteva zile. 🙂

I’Velo în parteneriat cu  StudentOBikevă pune la dispoziție biciclete din proiectul de bikesharing. Primele 20 de participante înscrise primesc bicicletele gratuit pentru 2 ore (orele suplimentare se plătesc), iar următoarele înscrise pe listă vor avea rezervate biciclete pentru închiriere contra-cost.

Cum te înscrii?

Te rugăm să ne trimiți un email la adresa skirtbikebv@gmail.com, cu subiectul „Închiriere bicicletă I`Velo”. Email-ul trebuie să conțină următoarele date: nume și prenume, număr de telefon, adresă, cnp, seria și nr. de buletin. Termenul limită de înscriere este miercuri, 2 iunie, ora 22.00.

Vom aplica regula primul venit, primul servit. Vom anunța momentul în care cele 20 de locuri au fost ocupate, rămânând deschisă, mai apoi, lista de rezervări pentru închiriere în ziua paradei.

***

I’Velo este cel mai important program de bike-sharing din Romania. Prin intermediul I’Velo, organizatorii pun la dispoziția doritorilor 1.105 de biciclete în cinci orașe: București (600 de biciclete), Brașov (100), Cluj-Napoca (135), Iași (135) și Constanta(135).

Bicicletele I’Velo pot fi inchiriate doar pe baza unui act de identitate (buletin/carte de identitate, carnet de conducere sau pașaport). Tarifele aplicate rezervarilor sunt: 3 ron/h sau 15 ron/zi.

I`VELO si Asociatia Green Revolution ofera 20 biciclete gratuite pentru parada 2

 

StudentOBike este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare. Proiectul a fost lansat în 5 octombrie 2010, de Raiffeisen Bank şi Asociaţia Green Revolution.

 

Student O Bike ofera biciclete pentru Skirt Bike Brasov

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s