ReCreativ, magazinul hobby-urilor, sustine cea mai chic parada

Magazinul ReCreativ ni s-a alăturat în demersurile organizării ediției din această vară a paradei. Vă mulțumim mult pentru sprijin, în special pentru cel acordat în cadrul concursului de afișe. De asemenea, ReCreativ va susține un atelier de creație ce se va desfășura la after-party și va organiza o expoziție de afișe. 🙂

ReCreativ este un magazin recreativ și educativ, care se adresează atât întregii familii, cât și amatorilor de artă și profesioniștilor. Nu este un magazin obișnuit, tradițional, în care clientul intră, vizualizează produsele, le cumpără și atât. ReCreativ este un magazin în care clientul intră cu drag, un loc în care se poate relaxa într-un mod interactiv, unde, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor, își poate crea diverse obiecte personalizate, cadouri unice și multe alte lucruri interesante.

Misiunea ReCreativ este aceea de a încuraja dezvoltarea creativităţii atât la copii, cât şi la adulţi, prin petrecerea timpului iber într-un ambient relaxant şi distractiv, alături de o echipă tânără şi creativă. Printre categoriile de produse se numără: birotică/papetărie, rechizite școlare, jocuri educaționale, mărgele și accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat.

 

Recreativ, partener Skirt Bike Brasov 1

 

Magazinul ReCreativ oferă Ateliere de Creaţie pentru copii şi adulţi, desfăşurate atât în magazin (str. Mihail Sadoveanu nr. 9, Braşov), cât şi în grădiniţe şi şcoli sau alte locaţii, sub atenta îndrumare a specialiştilor.

Pentru că anul trecut au participat și mămici cu fetițe la paradă, ne-am gândit ca la această ediție să le oferim acestora un colțișor de creativitate, în care să meșterească obiecte personalizate. Revenim cu detalii despre atelier curând. 😀

 

Sursa foto.

Advertisements

One thought on “ReCreativ, magazinul hobby-urilor, sustine cea mai chic parada

  1. Pingback: Recreativ invita mamicile si fetitele la un atelier de creatie! | skirtbike brasov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s