Academia de Masaj si MYKinetic s-au alaturat sponsorilor din acest an ai paradei

Academia de Masajdin Brașov va premia ocupanta locului II din cadrul concursului „Cea mai chic biciclistă” cu un curs de masaj la alegere.

Câștigatoarea își poate alege unul din cele două cursuri de masaj: masaj somatic (în valoare 600lei) sau masaj terapeutic (în valoare de 600 de lei). Cursul de masaj somatic este unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar îl puteți urma și separat în cazul în care doriți inițierea în tainele masajului. Cursul de masaj terapeutic este unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar îl puteți urma și separat în cazul în care doriți aprofundarea cunoștințelor terapeutice în domeniul masajului.

Academia de Masaj, sponsor Skirt Bike Brasov

Parcurgerea cursurilor la Academia de Masaj îi oferă participantei un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, în care sunt înscrise competențele dobândite.

Academia organizează cursuri de: tehnician maseur, reeducare posturală sau masaj balinez, în cadrul cursurilor oferite punându-se un accent major pe partea practică.

Academia de Masaj, sponsor Skirt Bike Brasov 1

***

MYKinetic este un cabinet de recuperare medicală și reeducare posturală. În cadrul tombolei vor putea fi câștigate 3 vouchere MYKinetic pentru masaj Yumeiho și 3 vouchere MYKinetic pentru masaj de relaxare.

YUMEIHO este o metodă terapeutică bazată pe acțiuni manuale efectuate asupra întregului corp uman în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate. Cuprinde circa 100 de manevre care se efectuează asupra întregului corp al pacientului. Prin masajul de relaxare, corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mișcare la nivelul articulațiilor, având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritmul și de profunzimea mângâierilor, putând să facă o persoană să se simtă vioaie, energică sau, dimpotrivă, să se simtă relaxată și somnoroasă.

MYKinetic, sponsor Skirt Bike Brasov

 

Sursa foto: Academia de Masaj, MyKinetic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s