LUADO Chocolate le invita pe bicicliste sa savureze adevarata inghetata

Pentru ca nimic nu poate fi mai bun vara decat inghetata, Luado Chocolate ofera invitatii de 2 persoane la lansarea unui nou produs, Inghetata de casa.  Si ce mai inghetata! 🙂

Luado Chocolate sponsor Skirt Bike Brasov 1

INGHETATA DE CASA de la LUADO nu face altceva decat sa continue traditia ciocolatei LUADO in materie de calitate, naturalete, prospetime si bun gust.

Cel mai nou produs LUADO este INGHETATA DE CASA. O inghetata care cunoaste numai gustul celor mai bune ingrediente, de la ciocolata belgiana Callebaut si Belcolade, la menta proaspata infuzata, la fisticul de Kerman si alunele italiene, pana la pastaile delicate de vanilie si fructele proaspete de sezon.

La prepararea inghetatei, LUADO NU foloseste conservanti adaugati, arome, lapte praf, mult aer sau alte ingrediente pe care le veti gasi in orice inghetata industriala. Acesta este si motivul pentru care nu va oferim un numar foarte mare de feluri de inghetata. Avem insa suficiente sortimente pentru a va face sa reveniti la LUADO, ori de cate ori veti dori o inghetata buna. Pentru ca suntem pasionati de sanatate, bun gust si de ceea ce facem, va invitam sa savurati inghetata adevarata de la LUADO.

Luado Chocolate sponsor Skirt Bike Brasov 2

Sursa foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s