Atelier Kdru premiaza cea mai chic biciclista din 2015

Atelier Kdru, o echipa tanara si entuziasta, cu experienta in domeniul printarii și al finisarii fotografiilor din Braşov, ni s-a alăturat în acest an ca sponsor al paradei. Ei vor oferi un premiu pentru cea mai chic biciclista, premiu ce va consta într-un tablou pe canvas, de mărime 50×75 cm. Fotografia pentru printare poate fi la alegere. Tabloul este printat pe o pânză acoperită cu o răşină polimerică ce asigură rezistenţa în timp a culorilor. Vă prezentăm un model mai jos:

tablou_canvas

Iată cum se descriu cei de la Atelier Kdru:

„Suntem creativi si cautam mereu sa venim cu idei noi pentru a ne largi gama de produse realizate. Ideea de Kdru ne-a venit pe la inceput de 2014 si de atunci am incercat sa gasim cele mai bune solutii pentru a ajuta clientii sa isi pastreze amintirile intr-un mod cat mai placut. Momentan ne puteti gasi doar online pe site-ul nostru (www.atelier-kdru.info) sau pe facebook (facebook.com/atelier.Kdru), iar predarea comenzilor se face personal in Brasov sau cu livrare oriunde in tara prin curier. 

Putem printa pe diverse suporturi, incepand de la hartie foto pana la panza de bumbac. Orice produs realizat poate fi personalizat cu fotografia/imaginea trimisa de client, la diverse dimensiuni. Realizam printuri, tablouri pe foamboard sau canvas, rame din lemn originale, magneti personalizati si chiar prelucrari foto (colaje, retusuri, editare). 

Colaboram in mare parte cu fotografi amatori dar si cu fotografi profesionisti si chiar am realizat printuri pentru expozitii locale sau din afara Brasovului. Acordam mare atentie fiecarui produs pe care il realizam pentru ca fiecare client sa fie multumit de comanda finala primita. Vrem sa oferim servicii si produse de calitate, dar in acelasi timp sa putem oferi si un pret avantajos. Incurajam pe cat se poate ideea de a decora peretii casei cu diverse ilustratii preferate sau chiar fotografii de la diverse evenimente personale, pentru a pastra amintirile vii si nu in format electronic undeva intr-un folder “prafuit”.”

Atelier_Kadru_sigla

 

Fii cu ochii pe blogul nostru pentru că aceasta este perioada în care anunţăm sponsorii ediţiei a 3-a. Şi sunt foarte mişto cu toţii. Credeţi-ne pe cuvânt! 😀

 

Sursa foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s