Magazinul online ProAlpin ofera 3 tricouri Bergans la tombola de dupa parada!

Magazinul ProAlpin, specializat în comercializarea de echipament montan din Braşov, va premia 3 bicicliste la tombolă. Premiile constau în 3 tricouri marca Bergans of Norway, brand cu tradiţie de peste un secol.

proalpin

„Lansat in primavara anului 2010, magazinul online ProAlpin.ro ofera iubitorilor de drumetii montane alternative la echipamentul existent pe piata, bazandu-se pe raportul calitate/pret al brandurilor comercializate. Printre aceste branduri se numara si Bergans of Norway, Robens, Altus, Lomer, Ally Canoe, Prima Outdoor si Hannah.

Intre timp s-a deschis si primul magazin fizic in Brasov, pe strada de Mijloc nr. 6, unde consultantii ProAlpin iti stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile.

In gama de produse poti gasi tot ce-ti trebuie pentru drumetiile tale montane, hiking, trekking, sau camping: rucsacuri de munte, corturi de camping, sau de expeditie, imbracaminte si incaltaminte tehnica, articole base layer, bete de trekking, harti montane si un numar impresionant de accesorii care fac mai usoare si mult mai placute experientele pe munte. In curand va fi disponibila si o gama larga de echipamente de alpinism.

Pe langa produsele de calitate superioara, ProAlpin ofera sfaturi si consultanta tuturor celor interesati de munte. Pe blogul ProAlpin poti gasi sfaturi si review-uri la echipamente de munte, descrieri ale traseelor montane, sfaturi legate de comportamentul pe munte si povesti ale oamenilor care au o legatura speciala cu natura.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s