Magazinul Casa Bicicletelor este alaturi de SkirtBike Brasov #3

colaj casa bicicletelorCasa Bicicletelor, magazin specializat în vânzarea şi servisarea bicicletelor din Braşov se alatura SkirtBike Brasov la editia cu numarul 3. Si pentru ca tocmai s-au mutat in casa noua si au umplut magazinul de bunatati, s-au gandit la la tombola SkirtBike sa ofere o casca Melon pinkeon, pentru ca, nu-i asa, nu e de ajuns sa fii chic, trebuie sa fii si in siguranta in trafic.

Pentru tombola de după paradă, premiul constă într-un Pegas Strada 2 Alb.

Cadru special proiectat pentru doamne, roti de 26 inch/ 2,125, bicicleta are o tinuta de drum deosebita si ofera un confort deosebit, transmisie cu 3 viteze, integrate în butucul Shimano Nexus, cadrul si furca sunt realizate din oțel hi-ten de calitate. 

 Ce spun băieţii de la Casa Bicicletelor despre ei?

Casa Bicicletelor reprezintă o inovație în ceea ce privește magazinele de biciclete din Brașov și din țară. În urma proiectului Happy Riders, am învățat ce înseamnă să vinzi o bicicletă unei persoane și importanța ei în lumea riderilor. Căpătând experiență în acest domeniu, am înțeles că trebuie să ne reinventăm din mers, aducând în Brașov un nou tip de magazin de biciclete, inspirat din țările cu tradiție.

Prin noul concept, încercăm să reintroducem în viața oamenilor plăcerea de a te plimba, mai comod, mai liber și mai rapid prin aglomerația orașului.

În perioada următoare, vom aduce în magazinul nostru tot ce este necesar pentru un biciclist de oraș: de la biciclete colorate și crousere, la biciclete simple cu care te poti deplasa zilnic. De asemenea, vom pune la dispoziție și accesorii aferente unei plimbări perfecte și colorate prin oraș. Si facem toate acestea, pentru că noi dorim să promovăm un nou mod de a ne întreține sănătatea prin mișcare și de a păstra aerul curat în oraș, determinându-i pe cât mai mulți să renunțe la vehiculele pe patru roți.

Folosind un velociped, unul dintre colegii noștri se va plimbă prin oraș, amintindu-le tuturor cum se plimbau aristocrații, cu aproximativ două veacuri în urmă.”

Ce zici, începi pregătirile pentru paradă?

Sursa foto.

Advertisements

One thought on “Magazinul Casa Bicicletelor este alaturi de SkirtBike Brasov #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s