SkirtBike Brasov 2015 – a treia editie de culoare si buna-dispozitie are loc pe 6 iunie

Skirt-Bike-2015

Skirtbike este cea mai așteptată plimbare a anului, este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un proiect în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

De 3 ani în Brașov și de 6 ani în București, parada Skirtbike își dorește să sărbătorească fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar în același timp, să le încurajeze pe cele care nu pedalează încă. Prima ediție a SkirtBike Brașov a adunat la Start peste 250 de participante, pentru ca la ediția a 2-a să reunească 350 de bicicliste.

Ediția cu numărul 3 a paradei SkirtBike Brașov are loc pe data de 6 iunie 2015 și are ca punct de întâlnire Piața Unirii, unde sunt așteptate peste 400 de participante. Traseul paradei se desfășoară pe principalele artere ale centrului vechi al orașului, iar Finalul va avea loc sub formă unui Picnic, în Parcul Livada Poștei.

Loc de Intâlnire: Piața Unirii
Ora: 12:00 (plecarea se face la 12:30)
Traseu: Piata Unirii – str.Prundului – giratoriu Colegiul Național Andrei Șaguna – str. Poarta Schei – str. Grigoraș Dinicu – str. Nicolae Bãlcescu – bdul. 15 Noiembrie – giratoriu Hidromecanica – str. Iulia Maniu – str. Nicolae Iorga – str. Lungã ( pe lângã Cercul Militar) – str. Dupã Ziduri – urcare Parc Livada Poștei.

Parcul Livada Poștei va fi gazda participantelor până la sfârșitul zilei, pentru un Picnic SkirtBike cu bunătăți, povești, premii la tombolă și surprize pregătite de sponsori.

Premiul pentru Cea mai Chic Biciclistă se va acorda și anul acesta și promite surprize pe cinste.

SkirtBike îşi propune să încurajeze toate femeile să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează activităţile de zi cu zi. Atunci când pedalezi poţi adopta orice ţinută doreşti, fără să îţi pierzi propriul stil. Feminitatea există şi pe două roţi!

Acest eveniment nu ar fi avut loc fără susținerea financiară și materială a Partenerilor și Sponsorilor noștri si fără implicarea entuziastă a celor care sprijină echipa de organizare.

Ne înclinăm  în semn de mulțumire:

Parteneri principali:

NESCAFÉ 3in1, BCR

Sponsori:

Aqua Carpatica, Belaqva Spa and Welness, Fabulous Baskets, Magazinul Casa Bicicletelor, ProAlpin, Bistro de l’Arte, Academia de Masaj, Optim, Atelier Kdru- atelier de inramare, Bar D.O.M.E, Bacania la Draga, Ever Green Bar LoungeSpa d’OrEquilibruPsiKinetic+GO FIT Studio, GenuineLeatherEver Green Bar LoungeBacania la DragaSeventeenOdaiacupicturi, Cruf, Peticel, PebsLockstitch Avenue.

Parteneri:

Primaria Municipiului Brasov, SkirtBike, 24 fun brasov, DirtBike, Organizatia Iubim Brasovul, ziare.ro.

Ne vedem pe 6 Iunie la cea mai chic tură cu bicicleta!

Cu drag,

Echipa SkirtBike Brasov

 

 

Advertisements

One thought on “SkirtBike Brasov 2015 – a treia editie de culoare si buna-dispozitie are loc pe 6 iunie

  1. Pingback: SkirtBike Brașov, un picnic cu peste 450 bicicliste și un oraș mai frumos - Skirtbike Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s