Yves Rocher susține comunitatea SkirtBike Brasov!

În cadrul evenimentului Skirt Bike Brasov, Yves Rocher va premia cele trei finaliste și va oferi seturi de produse pentru cele 25 de câștigătoare ale tombolei organizate in cadrul evenimentului. Multumim pentru sprijin! 🙂

Respectul pentru femei și natură, grija pentru femeile din viața noastră și promisiunea de a reda naturii ceea ce ea ne dăruiește în fiecare zi pentru frumusețe ne aduc împreună în acest eveniment.

Credem într-un stil de viață sănătos și susținem femeile care aleg să-și afirme feminitatea și grația în mișcare. Suntem alături de femeile curajoase și pline de energie care zâmbesc, fac ceea ce simt și aleg cu exigență tot ce e mai bun pentru ele și pentru cei dragi în fiecare zi.

Compania Yves Rocher, parte a Grupului Rocher, o întreprindere familială înființată în anul 1959 în Franța, este una dintre cele mai cunoscute mărci de cosmetică la nivel mondial, fiind prezentă în 90 de țări din întreaga lume și având peste 40 de milioane de clienți.

yves_rocher_sponsor_skirt_bike_brasov

 

Yves Rocher este marca de cosmetice numărul 1 în Franța. Compania este unică la nivel global prin modul în care promovează respectul față de frumusețea femeilor și față de natură.

Botanist-Cultivator-Producător-Distribuitor, acestea sunt atributele exclusive ale mărcii Yves Rocher, reușind astfel să asigure un model unic de business pe piața cosmeticelor. Cu un portofoliu de peste 700 de produse de frumusețe pe bază de ingrediente active din plante, din categoriile Îngrijirea Tenului și a Corpului, Machiaj, Parfumerie și Igienă, Yves Rocher propune o cosmetică eficientă și accesibilă tuturor femeilor.

Din respect pentru natură și pentru frumusețea femeilor, marca Yves Rocher se implică activ în importante acțiuni ecologice, prin programele internaționale Să Plantăm pentru Planetă și Terre de Femmes.  În România, Marca Yves Rocher este prezentă începând cu anul 1998 și se remarcă printr-o creștere constantă a activităților sale.

 

Sursa foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s