Concurs: Arată-ne unde te poartă roțile pe 1 Mai și poți câștiga produse Arua pentru ca pielea ta să fie pregătită pentru vară!

colajIată că am început pregătirile pentru ediția a 3-a a paradei SkirtBike Brașov și cum numa€’ mâine nu e iunie, vă anunțăm că anul acesta ne vedem pe 6 Iunie la paradă!

Cât timp punem noi la punct detaliile, lansăm un prim concurs de fotografii! Vă provocăm să scoateți bicicletele la soare și să ne arătați cum vă petreceți mini-vacanța care se apropie (weekend-ul 1-3 mai).

SkirtBike Brașov și Arua Agora lansează o provocare pentru toate biciclistele care ne vor arăta, postând o fotografie pe www.facebook.com/SkirtBikeBrasov, cu hashtag-urile #skirtbikebrasov și #aruaagora, unde au pedalat de 1 Mai. De asemenea, setarea fotografiei la postare trebuie să fie publică. (Vor fi luate în considerare doar fotografiile care întrunesc aceste condiții.)

Concursul se desfășoară în perioada 1-3 mai, iar câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți (random.org) pe data de 5 mai și anunțată pe pagina noastră de Facebook.

Ai ocazia să câștigi produse pentru corp marca Arua, pentru că vrem ca pielea ta să fie pregătită pentru întâlnirea cu soarele verii.

Scruburile [ARUA]  sunt minunate pentru că…
* înlătură stratul de celule moarte de la suprafața pielii, lăsând-o să respire, catifelând-o;
*au în compoziție uleiuri naturale care dau pielii o textură mătăsoasă;
*sunt completate cu uleiuri esențiale care au proprietăți aromo-terapeutice.

Loțiunea de corp solidă – O combinație de unturi și uleiuri esențiale de care pielea ta se va îndrăgosti.
* Untul de cacao nerafinat menține ph-ul optim al pielii conferindu-i suplețe și
elasticitate, hrănind țesuturile cutanate și prevenind vergeturile.
* Untul de shea este un excelent cicatrizant, calmează pielea iritată , stimulează sinteza de colagen și previne îmbătrânirea prematură a pielii.
* Uleiul esențial de geranium este tonic , astringent și antiinflamator , stimulează
circulația sangvină și limfatică.
* Ceara de albine are proprietăți antiseptice, antimicrobiene și reține umiditatea ridicată în piele, astfel pielea rămâne catifelată, hidratată și nu își pierde elasticitatea pe parcursul întregii zile.

Așadar, fie că pleci la mare, că ieși în parc sau că pedalezi la un picnic, nu renunța la accesoriul preferat, bicicleta!

3 thoughts on “Concurs: Arată-ne unde te poartă roțile pe 1 Mai și poți câștiga produse Arua pentru ca pielea ta să fie pregătită pentru vară!

  1. Tinand cont ca pe 3 Mai unii dintre noi abia se intorc din vacanta si trebuiesc scoase fotografiile de pe aparat. Nu se poate sa lasati si ziua de 4 Mai pentru postarea fotografiei? (e doar o sugestie, multumesc)

    • Buna Aneresia. Iti multumim pentru sugestie, insa am decis ca vom lasa termenul-limita pana pe 3 mai, la ora 23.59, asa cum am precizat de la inceput. Multumim pentru intelegere. Te asteptam la parada! 🙂

Leave a comment