SkirtBike Brasov 2016 sau cum am colorat orasul intr-o zi de toamna

La două săptămâni și puțin de la parada SkirtBike Brașov, păstrăm amintirea zilei de 10 septembrie ca o frumoasă și însorită zi de toamnă când bicicliste faine s-au mobilizat să ne fie alături și la a 4-a ediție.

Fetele au fost prompte, sosind la Parcul Titulescu care mai de care mai colorată, binedispusă şi elegantă. Alături de voluntari am împărțit numere de participare, taloane de tombolă, mere de la BELAQVA,  baloane de la Mes Amis și zeci de salutări calde. Am schimbat impresii cu băieții care s-au oferit să ne ajute pe traseul paradei și-am pornit, 300 de bicicliste, pe străzile Brașovului. Am fost însoțite de băieți faini, soți sau iubiți susținători ai mișcării, de fetițe și băieței în scăunele de bicicletă. Ziua s-a încheiat frumos, la Coresi Shopping Resort, cu concertul trupei Tertip, cu premierea celor mai active bicicliste din această vară și cu tombola mult așteptată de participante.

Cele două etape ale extragerii premiilor de tombolă au făcut fericite peste 60 de participante, Andreea Găvenea de la Părinți în tandem i-a ținut ocupați pe micii bicicliști, distrându-i prin joculețe interactive, iar Homeboy Ldj a întreţinut atmosfera.

skirt_bike_brasov_10_septembrie

Le mulțumim mult tuturor voluntarilor care ne-au dat o mână de ajutor pe 10 septembrie și fotografilor care au surprins cadre faine pentru voi!

Mulţumim Primăriei Municipiului Brașov, Poliției Rutiere şi 24Fun Brașov, ajutoare de nădejde la fiecare ediţie.

Ne înclinăm în semn de mulţumire:

Partenerilor principali: Coresi Shopping Resort, Pegas, BELAQVA Active Wellness şi

Sponsorilor: Aqua Carpatica, Melon, Mes Amis Boutique, Pensiunea Pepino, Academia de masaj, Kinetic+, Jolie Events, Cristina Cupar, EquilibruPsi, Autentic – Romanian Handmade, Simply Food Project, DecoDepot, BikeServ Brașov, Himalayan Boutique, Yves Rocher Romania

Cu satisfacție şi cu zâmbete pe buze, vrem să fiți conștiente că scopul mișcării SkirtBike poate fi susținut doar cu ajutorul fiecăreia dintre voi! Vă mulțumim din nou că ați fost alături de noi în număr așa de mare și vă dorim o toamnă minunată în orașul nostru frumos!

Cu drag,

Aura, Bianca, Sînzi şi Teo

afis_skirtbike_brasov

 

Leave a comment